Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
«Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα»

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Λαός ενωμένος, ποτέ χρεωμένος»...

Όμως, όπως συνέβη ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα, ακόμα και οι πιο επίσημες πρωθυπουργικές δηλώσεις, έχουν συχνά διαψευστεί από την πραγματικότητα: η Ελλάδα δεν θα προσέφευγε με κανένα τρόπο στο ΔΝΤ. Αλλά προσέφυγε. Τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ήταν πολλές φορές τα τελευταία. Αλλά δεν ήταν. Ο ΦΠΑ δεν θ...α αυξανόταν ξανά. Αλλά αυξήθηκε. Όλα αυτά, και πολλά άλλα, έχουν καταγραφεί.
Δεν υπάρχει πιο καταστροφική προσέγγιση της πραγματικότητας, από το να επιχειρεί κάποιος να τη βλέπει όχι όπως είναι, αλλά όπως θα ήθελε να είναι. Πρόκειται για ένα λάθος που το κάνουμε χρόνια, το πληρώνουμε πανάκριβα, αλλά, δεν το ξεπερνάμε: λειτουργούμε και πάλι έτσι.
Ορισμένοι συμπατριώτες μας, εθνικά υπερήφανοι, μας λένε ουσιαστικά το εξής: Φάγαμε όσα φάγαμε από την Ευρώπη, φάγαμε όσα φάγαμε δανειζόμενοι από τους Δυτικούς, δεν πάει τώρα άλλο, πρέπει να τους πούμε ευθέως ότι έχασαν όσα από τα λεφτά τους δεν πήρανε πίσω με παραγγελίες και έργα και να βρούμε τώρα ν...έα θύματα.
"Ποιοι θέλουν το «κούρεμα» και τη χρεοκοπία"
Θαρραλέες διαπιστώσεις και ελπιδοφόρες απόψεις. «Λίγες ημέρες μετά τις κρίσιμες διαβουλεύσεις για τη μελλοντική οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης, ένδεκα μήνες μετά την εφαρμογή του μνημονίου και 37 χρόνια μετά τη Μεταπολίτευση, η χώρα βρίσκεται σε κρίσ...ιμο σταυροδρόμι....
Βοηθήστε κι εσείς την Ελλάδα να χαράξει την πορεία της προς το μέλλον. Λάβετε μέρος σε όσες δημόσιες συζητήσεις επιθυμείτε και δώστε μας την άποψή σας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλαδα σήμερα.Πιστεύετε ότι η Ελλάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να συμβάλετε... κι εσείς στη χάραξη της πορείας προς το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου